Το Ιατρείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα από την πολυκλινική «Υγεία», σε ένα ιδιόκτητο χώρο στο Μέγαρο Ιπποκράτης. Όλα αυτά τα χρόνια εργασίας μας, καταφέραμε να κάνουμε με πολλή αγάπη το μεράκι μας: να φτιάχνουμε χαμόγελα! Όλοι οι ασθενείς μας λαμβάνουν τη φροντίδα που τους αξίζει πραγματικά και οι μικροί μας ασθενείς δέχονται τη μεταχείριση που θα προσφέραμε και στα δικά μας παιδιά.

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι το 
δέσιμο.

Είμαστε δεμένοι, γιατί μόνο με μια ισχυρή ομάδα που αγαπά πραγματικά αυτό που κάνει, μπορεί κανείς να πετύχει τους στόχους του.

Είμαστε δεμένοι, ως προς τις υπηρεσίες μας, συνδυάζοντας την εξειδίκευσή μας σε διαφορετικά αντικείμενα, ώστε να παρέχουμε στους ασθενείς μας τη βέλτιστη οδοντιατρική μέριμνα.

Είμαστε δεμένοι με τους ασθενείς μας, γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά για εκείνους και πράττουμε για το χαμόγελό τους μόνο όσα θα πράτταμε στην οικογένειά μας.

Είμαστε δεμένοι με την επιστήμη μας και ποτέ δεν σταματάμε να μαθαίνουμε τα πάντα για τις νέες εξελίξεις στην Οδοντιατρική και τις νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους ασθενείς μας μεθόδους και θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας.

Είμαστε δεμένοι με το χαμόγελο, γιατί είναι αυτό που μας δένει με την πιο όμορφη πλευρά της ζωής!