Όψεις ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι μια πολύ καλή επιλογή για να αποκαταστήσετε ή να βελτιώσετε το χαμόγελό σας και λειτουργούν όπως οι όψεις πορσελάνης αλλά κατασκευάζονται από διαφορετικό υλικό. Δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει οδοντοτεχνίτης, αφού αυτές οι όψεις δημιουργούνται επί τόπου στο ιατρείο με το ίδιο υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα κοινά κοινά σφραγίσματα, δηλαδή σύνθετη ρητίνη.

Κατά τη διαδικασία προετοιμάζουμε το δόντι και αφαιρούμε, αν χρειαστεί μια πολύ μικρή ποσότητα σμάλτου. Έπειτα συγκολλούμε πάνω στο δόντι ένα λεπτό στρώμα του ρητινώδους υλικού και το διαμορφώνουμε έτσι ώστε να δώσουμε το επιθυμητό σχήμα, μέγεθος και χρώμα. Στην ουσία δηλαδή «χτίζουμε» το δόντι ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε, κάνοντας ένα είδος «γλυπτικής». Αφού ολοκληρώσουμε τη διαμόρφωση της όψης, χρησιμοποιούμε ειδικό φως πολυμερισμού για να τις σκληρύνουμε και να τις συγκολλήσουμε στα δόντια. Στο τέλος τις λειαίνουμε και τις στιλβώνουμε για να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Τα σύγχρονα συνθετικά υλικά μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε το χρώμα ώστε να ταιριάζει με την απόχρωση, την υφή και τη διαύγεια των υπόλοιπων δοντιών σας.

Οι όψεις ρητίνης υστερούν ελαφρά σε σχέση με τις όψεις ρητίνης όσον αφορά τη φυσικότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον έχουν μικρότερη αντοχή, μικρότερη διάρκεια ζωής και απορροφούν πιο εύκολα τις χρωστικές. Πλεονεκτούν ωστόσο στο γεγονός ότι αν υποστούν βλάβη μπορούν να διορθωθούν,

Οι όψεις ρητίνης είναι μια λύση που απαιτεί δεξιότητα και άριστη τεχνική από την πλευρά του οδοντιάτρου. Με την πολύχρονη πείρα και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Περιστατικό του ιατρείου μας

Πριν
Κατά την διαδικασία
Κατά την διαδικασία
Μετά

Όλες οι φωτογραφίες αφορούν περιστατικά που θεραπεύτηκαν στο Ιατρείο μας, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Ιατρού.