Αόρατοι νάρθηκες

Οι αόρατοι νάρθηκες είναι μια επαναστατική μέθοδος θεραπείας για ενήλικες. Όπως δείχνει και το όνομά τους κατασκευάζονται από διαφανές υλικό και πολύ δύσκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι τον φοράτε. Οι νάρθηκες αυτοί ήρθαν για να ανταποκριθούν στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για πιο διακριτικές και αισθητικές λύσεις ορθοδοντικής θεραπείας. Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε ορθοδοντική θεραπεία αλλά διστάζουν να φορέσουν τα κλασικά σιδεράκια. Βέβαια, ανάλογα με το είδος και την έκταση του προβλήματος, τα σιδεράκια μπορεί να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Αν όμως από τη λεπτομερή εξέταση διαπιστώσουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αόρατους νάρθηκες, τότε είναι μια αποτελεσματική επιλογή υψηλής αισθητικής.

Οι αόρατοι νάρθηκες είναι αφαιρούμενες συσκευές, πράγμα που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο φαγητό και στον καθαρισμό των δοντιών. Θα πρέπει να τους φοράτε αρκετές ώρες την ημέρα ανάλογα με το πλάνο θεραπείας. Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως και τα κλασικά σιδεράκια, δηλαδή ασκούν ήπια και ελεγχόμενη πίεση στα δόντια για να τα μετακινήσουν στην επιθυμητή θέση. Ανάλογα με την εξέλιξη της θεραπείας, θα αλλάζουμε τους νάρθηκες για να τους προσαρμόζουμε στο στάδιο που βρισκόμαστε. Με τους νάρθηκες δεν θα έχετε ερεθισμούς ή ενοχλήσεις, εκτός ίσως από μια μικρή πίεση στην αρχή.

Οι αόρατοι νάρθηκες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξατομικευμένα για τον κάθε ασθενή με τη βοήθεια της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας. Έτσι, επιτυγχάνουμε άψογη εφαρμογή και απόλυτη ακρίβεια στο θεραπευτικό πλάνο. Η τεχνολογία μας επιτρέπει μάλιστα να οπτικοποιήσουμε το τελικό αποτέλεσμα ώστε να γνωρίζετε από πριν πώς θα είναι το χαμόγελό σας μετά τη θεραπεία.

Τα πλεονεκτήματα των αόρατων ναρθήκων είναι συνοπτικά:

Κατεβάστε εδώ
“Χρήσιμες οδηγίες χρήσης αόρατων ναρθήκων”
Κατεβάστε εδώ και στείλτε μας συμπληρωμένο το
“Ιστορικό Ορθοδοντικού ασθενή”
Κατεβάστε εδώ την “Λίστα του ΟΧΙ(ή Τι να αποφεύγετε κατά την ορθοδοντική θεραπεία)

Κατεβάστε εδώ το αρχείο για την
“Διαχείριση Ανεπιθύμητων συμβάντων”